Tips wedding photography

Bismillahirrahmanirrahim Teaser wedding Ain & Hanafi, Cheras Dah lama aku tak menulis tips-tips pasal photography atau majlis kahwin kat blog ni. Aritu aku ada tulis sedikit pasal ‘tips kepada bakal pengantin ketika berjumpa photographer’. Tapi belum sempat aku save tiba-tiba blackout dan semua yang aku tulis hilang. Pastu dah malas aku nak taip lagi,haha. Sementara aku nak amik mood menulis … Read More