Outdoor atas sampan : Halim & Isma

Bismillahirrahmanirrahim Alhamdulillah, cuti 3 hari lepas terisi dengan perkara-perkara bermanfaat. Beratus kilometer berjalan ke sana sini. Tapi satu je yang tak best sebab Chelsea kalah malam tadi, haha. Sapa kenal aku memang tahulah Chelsea dah sinonim ngan aku. Sejak aku berblog tahun 2003 dulu sampailah blog aku takde lagi dan sekarang dah amik gambar aku masih sama lagi :) Kali … Read More

Pertunangan Farah & Adnan

Bismillahirrahmanirrahim Terima kasih kepada semua yang masih sudi singgah kat blog aku ni :) Aku hargai sesangat. Rasa terharu plak bila ada orang tanya kenapa dah jarang update blog, ceewahh. Tanggungjawab kepada kerja-kerja di ofis semakin besar dan beban kerja pun bertambah banyak. Jadi aku kena selesaikan dulu mana yang lebih utama barulah boleh layan benda ni. Kali ni aku … Read More

Report Outing amik gambar

Bismillahirrahmanirrahim Waduh waduh, aku bizi banget minggu ni. Sampai tak sempat nak update blog ni. Kerja-kerja ofis makin banyak dan dalam masa sama aku kena uruskan kejohanan Futsal dan Bola Jaring untuk ofis aku Sabtu ni. Kejohanan tu melibatkan semua staff di seluruh Selangor di Ekstreme Park, Shah Alam. Kaki dah tak sabar nak sepak bola ni. Aku nak cerita … Read More

Luahan seorang kaki bola

Bismillahirramanirrahim Macam biasa kalau tiba hari Isnin mesti rasa semacam je. Lelagi selepas cuti lama :) Weekend aku macam biasa, tangkap gambar orang kahwin sana-sini. Cuma satu perkara yang buatkan aku tensen ialah bila Chelsea kalah game aritu. Memang spoil kan hujung minggu aku je. Entahlah akupun tak tahu camne nak jelaskan perasaan takde mood tu. Bagi orang yang tak … Read More

Majlis Perkahwinan Ikhwan & Emma

Bismillahirramanirrahim Kali ni aku nak update Majlis Perkahwinan pasangan Ikhwan & Emma yang di adakan di Pelabuhan Klang. Job ni aku shoot untuk sifu aku Peveyhack.com. Ikhwan ni kerja kat Pelabuhan Barat Klang dan Emma merupakan seorang jururawat di Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM) bahagian ICU kanak-kanak. Kalau korang pi sana jumpa dia tegur2lah ye, hehe *mandai2 je aku. Sama … Read More

Majlis Perkahwinan Dadik & Muiz

Bismillahirrahmanirrahim. Hari ni aku rasa sungguh tak best sekali. Chelsea kalah ngan Liverpool malam tadi,huhu. Aku dah cakap kat Scolari suruh import aku tapi dia cakap harga aku mahal sangat,hahaha*aku dah bengong. Semalam aku ikut Tag Along ngan Peveyhack kat bekalang rumah aku je,hehe. Bila ikut orang hebat2 ni memang banyak boleh belajar sebenarnya. Selain tu ia akan lebih memotivasikan … Read More