Outdoor atas sampan : Halim & Isma

Bismillahirrahmanirrahim



Alhamdulillah, cuti 3 hari lepas terisi dengan perkara-perkara bermanfaat. Beratus kilometer berjalan ke sana sini. Tapi satu je yang tak best sebab Chelsea kalah malam tadi, haha. Sapa kenal aku memang tahulah Chelsea dah sinonim ngan aku. Sejak aku berblog tahun 2003 dulu sampailah blog aku takde lagi dan sekarang dah amik gambar aku masih sama lagi :)

Kali ni aku cuma nak update outdoor majlis bertandang sahabat aku Halim & Isma kat Bukit Badong, Ijok. Kitorang buat outdoor kat Kampung Kuantan tempat bot nak pergi tengok kelip-kelip. Tak pernah aku sampai sini. Insyaallah satu hari nanti aku nak tengok gak kelip-kelip ni. Dulu kecik-kecik aku rasa panggil kunang-kunang. Aku tak tahu ada lagi tak orang panggil dengan nama tu,hehe.

Layan sikit sesi outdoor diaorang ni.



Aku juga nak ucapkan terima kasih kepada 2 orang sahabat aku ni. Halil dan Halim yang sudi temankan aku shoot gambar sekali :) Serabai betul rambut aku macam orang asli je dah rupanya. Macam biasa balik kampung semalam mak dah bising suruh potong rambut. Akupun tak perasan dah panjang, hehe.


Aku ucapkan terima kasih atas pertanyaan tentang quotation majlis. Aku cuma nak maklumkan kadangkala email aku detect spam untuk sesetengah mail. Terutamanya kalau takde subject, email company etc. Jadi kalau sampai seminggu aku tak reply email sila maklumkan semula ye. Biasanya setiap hari aku spend masa untuk reply semua mail pertanyaan tersebut.


Nota kaki : Aku dah tak available hingga awal Mei 2011. Terima kasih atas sokongan semua ye.


Wassalam.


Mohd Faisal bin Hj Mohd Rahim aka Acaii
Photographer
Email : faisalhjrahim@yahoo.co.uk
Blog : http://blog.faisalrahim.com
Old Website : http://faisalrahim.fotopages.com

Thanks for Comments

suka sangat semua gambar2 u… poor me, too late to discover u… now dah takde chance lagi nak ambik u jadi my wedding photographer.. :(

enchik peshang – hehehe, pape nanti aku roger ye..:)

din – salam din, thanks ye..:) hahaha, tak boleh semat2 sekarang din..nanti ada orang jeles,kekeke

Salam cai – aku suka semua gambar. hehehee.. suka aku tengok gambar halim kahwin. rambut tu wat style korea sikit cai. baru kene. hehehee..

Sishoney – Salam sis..:) hehe, mestilah ingat sampan kat penang tu sis. Sampai demam2 acai kena ujan,kekeke..:) thanks sis ye. Semoga sis sekeluargapun sihat2 hendaknya,amin

enchik peshang – hehe, bolehlah follow shoot kalau ada masa bro..:)

salam cai,

masih ingat sampan yg cai naik kat penang.len kali kita wat photoshoot plak.hehehehe.

as anak nelayan,sis choose pic yg ada sampan banyak2 tu.

cai,sis doakan semoga diberi kesihatan yg baik sepanjang mengharungi minggu yang akan datang job tanpa henti.

Mr Fathi – Salam fathi, haha terima kasih ye :) pengantin biasanya memang gojes sebab dengan baju lawa dan makeup cantik..:)

Halim Wahid – hahahah, thanks bro sudi teman aku aritu..:) Lenkali boleh follow lagi. bolehlah up lim, nak tengok,heheh..:)

Rosli – Terima kasih bro..:) ini bukan kat kuantan,hehe. Kat Kuala Selangor, nama je kampung kuantan..

enchik peshang – hahaha, orait, thanks bro..:) boleh temankan aku,hehe

faisal admar – salam bro faisal :) lama tak dengar khabar. Terima kasih ye bro selalu promote aku,hehe. Insyaallah ada kesempatan kita boleh jumpa nanti..:) boleh aku turunkan ilmu,hehe

Rozaidi Ibrahim – hehehe, minggu ni memang bizilah bro :) thanks bro singgah..

yan – salam yan, waaaaa dah ada tarikh ke?hehe.bagitau cepat ye yan. Insyaallah kalau ada rezeki boleh bekerjasama..:)

uit,ade gak gambar yg last tu..igt kan gambar pengantin jek kuar..kekeke..nasib baik B&W..kalo x mmg nmpak sgt bminyak2 muka aku kang..hahaha..

cun gambar suma..ni gambar OP dah kuar bole la aku up gambar aku plak yer kang acaii..hihihihi…

tu la…support Man U tak nak…hehe

saya memang suka kaler dlm gambar2 kang acai…cantik,smooth je bila dipandang…tmpt yg tak cantik jadi cantik…pengantin yg tak gojes tetiba je jadi gojes…hehe

acai sms aku nombor ko 0124908281. baru ni budak manjoi firdaus aka krai ada jumpa ko kan?

ada lg yg tanya pasal wedding ni. aku nak promote ko. lai…

note: chelsea malang berbau. LOL.

orait.no hal. papehal roger2 aku. leh gak usha2 ko nyer outdoor. mcm besh jek.
hihi

faisal, smpi bln 5 penuh..
jd bln 9, after raya available lg kn?..=).
nnt yan email.

awe – hahahaha, hampeh sungguh ko awe..:) takpelah awe, nanti kat stamford bridge boleh balas dendam ngan liverpool :)

enchik peshang – ooooo, nanti ada masa bolehlah aku tanya,hehe.selalu budak2 uitm yg ramai naik tu,hehe..:) thanks bro..:)

ntah ler..aku pn x pernah b’kesempatan nk naek.. selalu tgk ramai je bdk2 naek. tp mcm ada 1 kaunter kt tmpt kayak tu. huhu..

p/s: yg pasti tasik yg sblh alam sentral ngn masjid tu cun2 die nyer view

Never walk alone…oooo..never walk alone….oooo..never walk alone…

Ehh..lagu ape tu ya?…cuba teka?
Acaii mesti tak tahu. Ke tahu?

Apapun rambut ko ok jugak kalu macm orang asli….haa..haa…

salam..gler best r bro!

lepas ni leh r wat kt tasek s.alam.. naek kayak.. hehe

cot – hahaha, thanks cot. Kaler aku kali ni tak balance sebab ad ayang edit sebelum tengok chelsea dan ada yang edit time half time tu,huhu. Ikut mood gak kalau buat edit ni,haha

kaler ko best la caii…
jeles aku..
kekekekkee
dlm byk² gmbr..
aku plh gmbr last skali..
mcm org asli..
whoahahhaha

Kak MAsy – Salam kak, hahahah. ada gak orang panggil kunang2 lagi,hehe. memang tricky sampai saya nak masuk air dah. Maklumlah sy ringan tiba2 sekali naik sampan semua sampan bergegar dan goyang sampai pengantin takut,hahaa

panggil kunang2 gak. kelip2 pun ye gak hehheeeh

tricky tak amek pic atas sampan? mau teroleng-oleng nk shoot tu hehehehe