Wedding Syuraya Hani & Fadzly

Bismillahirrahmanirrahim Seringkali dalam hidup kita seharian, kita suka menilai dan menghakimi orang lain di sekeliling kita. Penilaian tersebut kadangkala hanya berdasarkan cara mereka berpakaian, cara bercakap malah hanya dengan cara mereka ketawa. Kalau sekadar buat penilaian awal tidak mengapa sekadar untuk berhati-hati. Tetapi jangan bersikap menghukum selagi kita tidak kenal mereka dengan sebenar-benarnya. Kita sendiri sangat tidak suka orang menghukum … Read More

Bertandang Fairoze & Najlah

Bismillahirramanirrahim Alhamdulillah dah masuk kerja kembali hari ni. Bila dah cuti lama ni memang lemau betul nak kerja, hehe. Walaupun cuma raya cina tapi yang melayupun gembira tak terkata sebab dapat cuti lama kat rumah :P Dulu masa belajar aku ramai kawan2 berbangsa cina. Rindu kat diaorang semua. Rindu nak tengok Chu Men Seng melompat2 selepas habis kelas time nak … Read More

Tag bersama Avicenna Studio’s

Bismillahirrahmanirrahim. Weekend lepas aku tag ngan Avicenna Studio’s bersama founder dia fairuzismail shoot satu majlis nikah kat Masjid Wilayah. Selain tu ada juga 2 orang photographer otai iaitu Zayd dan Kerul yang shoot sesama. Pertama kali aku shoot kat Masjid Wilayah ni. Memang cantik gilalah masjid ni. Architecture dia memang superb. Kalau korang nak nikah lagi baik korang buat kat … Read More