Cerita tentang cuti dan album :)

Bismillahirrahmanirrahim Aku suka pokok besar camni, saja bagitau :) Musim cuti sekolah dah semakin hampir. Maksudnya minggu-minggu sibuk photographer akan bermula kembali. Bila dah ‘agak tua’ ni sahabat-sahabat yang melangsungkan perkahwinan pun dah semakin kurang. Tak macam zaman-zaman belajar dulu :) Sapa kahwin time tu memang dapat hadiah banyaklah dan ramai kawan2 sekolah datang majlis. Kalau kawin lewat sikit harap … Read More

Custom album tulisan khat jawi :)

Bismillahirramanirrahim Ingat lagi tak masa sekolah menengah dulu kita kena pilih kelab, persatuan dan unit berunifom? Dulu aku masuk kelab seni khat sebab aku tengok kelab tu satu2nya kelab yang paling tak ramai orang register. Aku malas nak beratur dan bersesak2 masuk kelab yang popular. Kalau ada gimnastik barulah aku sanggup bersesak2 beratur,kekeke. Dari situlah aku mula belajar jenis2 khat … Read More

Aku Kembali Kerja :)

Bismillahirramanirrahim Aku dah start kerja. Selain kerja-kerja ofis yang semakin menimbun, akupun akan siapkan album customer2 aku sebelum ni. Ada 3 album lagi yang perlu disiapkan,huhu. Sebenarnya masa banjir aritu hard disk PC yang aku buat editing kat rumah tu rosak :( jadi aku kena buat semuanya sekali lagi *dugaan betul. Nasib aku ada back-up gambar asal kat tempat lain, … Read More