Aku Kembali Kerja :)

Bismillahirramanirrahim


Aku dah start kerja. Selain kerja-kerja ofis yang semakin menimbun, akupun akan siapkan album customer2 aku sebelum ni. Ada 3 album lagi yang perlu disiapkan,huhu. Sebenarnya masa banjir aritu hard disk PC yang aku buat editing kat rumah tu rosak :( jadi aku kena buat semuanya sekali lagi *dugaan betul. Nasib aku ada back-up gambar asal kat tempat lain, kalau tak mampus keras aku,huhu.


Bulan 5 ni jadual aku dah penuh. Dan yang bestnya aku dapat job pertama kat Perak nanti *yeeayy. Terima kasih kepada yang sudi bertanya/minta quotation ye. Maaf tak dapat penuhi semua permintaan. Korang booking lah awal lain kali ye :)

Mungkin aku tak dapat update secara kerap pasni sebab nak struggle siapkan album-album tersebut. Syukur alhamdulillah walaupun masih baru dalam bidang ni tapi dah diberi kepercayaan merakam detik bahagia korang. Aku akan buat yang terbaik untuk semua pelanggan-pelanggan aku. Doakan aku kengkawan ye, chaiyok2!!


Nota kaki : Aku tak dapat publish gambar beberapa customer aku sebab diaorg tak beri kebenaran gambar mereka dipaparkan di sini. Jadi aku kena hormati permintaan mereka walau blog aku takde update gambar kahwin selalu..:)

Wassalam.



Mohd Faisal bin Hj Mohd Rahim aka Acaii
Photographer
Tel : +60122767662
Email : admin@faisalrahim.com
Blog : http://blog.faisalrahim.com
Old Website : http://faisalrahim.fotopages.com

Thanks for Comments

salam pesal…

nak ucap lagi sekali…selamat pengantin baru untuk ko…sori tak dapat hadir sebab dapat info lambat…hehehehe…

aku amngkin akan tamatkan zaman solo, playboy dan staraf dengannya tahun 2009 ni jugak….selewatnya Disember la…tapi tak taula kalau diawalkan lagi…kot2 tak tahan…ahaakkksss…

kalau boleh aku nk ko jd photographer wedding aku nnt….turunla Sg Petani nnt ok…detail nnt aku gtau lain…

as – hehhe, betul tu..walaupun leceh tapi memang perlu sangat buat camtu,hehe..

azim – perak kat kampar zim,hehe..:) akupun tak tahu dekat tak ngan manjung,huhu

hehe
sebab tulah memang wajib lepas masuk PC, terus back up merata-rata dlm DVD :P
dan sebagainya

supaya tak mati keras :D

puja – slm kak, waaa lama gile tak dengar khabar..:)waa dah pakai dslr gak ke? lens sy pun cuma 3 ketul je kak..nanti kalau nak jual sy bagitau,hehe

Kasawari – wakakakakak, siot je bro nih..terima kasih.doakan semoga semuanya baik2 je ye,hehe.

Radin Aminurasyid – itulah bro, aku selalu kalau pi blog sapa2 mesti aku tengok ‘about’ tu sbb nak kenal ngan author dia,hehe

lain mcm jer entri ko.. kembali bekerja apa tu acai.. he he.. kerja overtime ker.. kah kah..

apa2 pun selamat semuanya bro.. semoga bhgia hingga ke syurga..

bestkan gerbang perkahwinan.. he he

hai faisal…ingat aku lg x??ko dah jadik fotografer ke sekrg? bgs..baguss..ada 2nd hand lens nikon yg nk jual x hehe??

punk5hitam – slm bro, thanks bro..alaa its ok..:) lagipun orang byk job mmg susah datang,hihi..tahniah bro, aku mmg kagum karya2 ko tu..:)

Sis honey – slm sis, acai baru baca komen nih..sis kat sini sampai ari pe?

Romzi Yusoff – slm sahabat, terima kasih atas segalanya zi..tak dapat nak turun tt aritu,huhu..minggu depan buatlah lagik,hehee…

kak qaseh – slm kak, smoga akk sekeluarga sihat2 ye..terima kasih atas ucapan akk tu ye..:)

one – hehehe, nak pi balik kelate ke? err nak kirim pe ek..:) sy tak mengidam lah wak,hahaha..cuma macam dah alam tak gi kelate je :P

goge – aku ingat sapa tadi,hehe..orang kampung rupanya..thanks bro ye atas ucapan..:) waaa dah dekat sangat ngan aku plaza masalam..kekadang aku pi kedai gambar kat photocampbell bawah tu bro..:)

azizil sedek – slm zizil hensem..:) thanks bro!!

one – hahaha, ada rupanya..:) menaip sambil makan tadi,hihi

suci – terima kasihi suci, terima kasih gak sudi singgah sini ye..

kak ret – terima kasih kak ret..takpe kak..apapun doakan semuanya baik2 je ye..:)

meyllyprue – thanks kak, terima kasih ye..:) terima kasih atas doa tu..chaiyok2!!! hehe

fazamania – slm bro, thanks for asking..ko email jelah aku bro..nanti bleh bincang,hehe..kawan2 bleh bagi rege rendah skit..:) mail aku : faisalhjrahim[at]yahoo.co.uk

meen – slm cikgu yang bizi, terima kasih meen..ngah cergas lah ni..tapi pas makan ngantuk plak,hahahah

Radin Aminurasyid – slm sifu, hahah, aku mmg biru dari dulu beb..:) chelsea mesti beat barca kat SB nanti,kekeke..thanks bro..

pinatabe – slm bro, thanks ye..:) dah byk keje tak semangat plak,ahaha

cots – alaa, rezeki tu..rezeki kawan2 gak :) nanti rezeki ko mesti murah gak,amin..thanks bro.

hayad – slm cikgu,hehe..sesama cikgu..aah, dah masuk kerja nipun bizi baget nih,huhu..thanks ye hayad..:)

herni – hahaha, bukanlah, client tu..org masih kurus lagik,kekeke..

Kak Masy – hahah, siot je..:) takkan makanpun kena bersuap kak.haha..thanks kak.

kak ila – terima kasih kak..alaa, photographer perempuan sekarangpun ramai kak..siap dah ada ankpun ada tau,hehe..fulltime lagi tu,hehe..

zam – thanks bro..tapi aku mmg kena mengadap PC..kalau aku tak mengadap PC maksudnya aku tak buat keje,hahaha

alhamdulillah .. murah rejeki wak.. org nak balik kapung nanti,tadek nak kirim gula2 asam jawa kelantan ke? kot2 la cik fesal mengidam..

salam cai,

selamat kembali bekerje cai.
skang ni mst lebih terurus pegi kije kan :p
sis kat bangi ni..ada kursus kat ILIM..

tahniah achai…sori wei lambat reply…aku teringin nak pi wedding ko ari tu,tapi atas sebab tugasan terpaksa aku simpan niat tu dlm hati aja la…anyway tahniah…selamat menjadi suami org…amacam….syok tak kawin ni achai…hik..hik..hik

Salam acai…

selamat kembali berkerja n congarate for ur new chapter for life sebagai seorang suami n ketua keluarga =D.

Salam acai,

TAHNIAH… sowi ye x sempat nak datang majlis awak aritu… Hensem la n cantek perantin baru .. pape pun kita doakan moga acai n wife berbahagia selalu ye..

Uiii…murah rezki kau dik yeakkk~~
jeles pulak ‘akak jadi pompuan’..kalau lelaki bila2 jer bley wat part time yeakk..:P

(entah napa terlajak ckp mcm tu..muehehhehe)

lps dugaan dapat job baru – so kene byk2 le sabau ye ;) takpe.. dah ade org umah leh tolong suapkan acai mkn klu bz sgt hahahahaahaha

acai, selamat pengantin baru. aritu tak sempat nk wish, psl tau, acai pun bukan smpat nk bc sbb bz kan, hehehe.

slmt kembali ke opis..hahahha
wahhh…
makin besarkan empayar nampak..
dh smpai perak²..
tahniah cai…

salam,
alalalala…usik-usik manja gituu…mudah-mudahan sentiasa ceria pengantin baru!

selamat bekerja dengan semangat baru acai!