Outdoor Nury & Thaqib

Bismillahirrahmanirrahim



I never gone with the wind
Just let it flow
let it take me where it wants to go
’till you open the door there’s so much more
i’ve never seen it before
i was trying to fly
but i couldn’t find wings
but you came along and you changed everything

you lift my feet off the ground
you spin me around
you make me crazier crazier
feels like i’m falling
and i, i’m lost in your eyes
you make me crazier crazier crazier

i watched from a distance as you made life your own
every sky was your own kind of blue
and i wanted to know how that would feel
and you made it so real
you showed me something that i couldn’t see
you opened my eyes and you made me believe



Cinta selepas bernikah adalah satu cinta yang halal dan suci. Cinta dua insan biasa, yang berusaha menggabungkannya menjadi cinta luar biasa. Kita kena selalu sedar hidup kita ada hal lain yang mengaturkannya. Soal jodoh, soal mati, soal rezeki. Suratan tersebut telah terpahat sejak roh ditiup ke dalam rahim. Tidak ada seorang pun yang tahu bagaimana, berapa lama dan bila melainkan Allah. Tugas kita cuma berusaha terbaik dalam hidup kita. Wallahua’lam.



Nota kaki : Aku baru buka akaun di twitter. Sapa ada boleh follow @acaiijawe :)


Wassalam.


Mohd Faisal bin Hj Mohd Rahim aka Acaii
Photographer
Email : faisalhjrahim@yahoo.co.uk
Blog : http://blog.faisalrahim.com
Old Website : http://faisalrahim.fotopages.com

Thanks for Comments

idzwan – waaa, thanks bro atas sokongan selama ini. kalau ada salah silap sila beri teguran ye :)

Faiz Faiza – Salam awak, waaaa lamanya tak dengar khabar..:) terima kasih. ya betul tu. lens yang lain dan lain,hehe

bro acaii..sebenarnya dah lame singgah, dari mule jgk follow blog ni..cume silent reader je :).. mmg byk yg boleh belajar. satu kepuasan tgk gambar2 & sentiasa menanti entry2 terbaru..best2

Mr Fathi – Salam kang, thanks ye..:) biasalah, kena gunakan apa yang ada,hehehe

idzwan – Salam bro, terima kasih sudi singgah sini dan tinggalkan komen ye..:) hehe, bukan apa kekadang takde masa nak edit masukkan sini. Kalau mood baik bolehlah taruk banyak,hehe

salam bro acai, semakin lama semakin menarik entry..suka dgn cara ni, akad nikah & bersanding dan outdoor dalam 2 entry berlainan..baru best layan gambar cantik byk2..kipidapp..

Sishoney – Salam sis, hehe. Sebenarnya gambar ni dah ada dari semalam sis. Tapi sebab entry tu dah terlalu banyak gambar jadi taruk kat entry lain plak sesi outdoor ni,hehe..:) thanks sis ye..

salam cai,

wah.update pantas kali ni.ni baru blogger :-)hehehehe.gambar2 cai mmg semuanya best2 belaka.kali ni sis choose pix ke 3.i like it so much!

p/s:jodoh tu kan rahsia Allah *hehehe*