Wedding Mira & Faiz, Taiping

Bismillahirrahmanirrahim Alhamdulillah syukur kepada Allah di atas rahmatNya aku masih bernyawa untuk menulis kat sini. Kali ni aku nak update majlis perkahwinan Mira & Faiz yang diadakan di Taiping, Perak. Taiping ni adalah antara tempat idaman aku nak shoot sejak amik gambar kahwin ni. Akhirnya dapat juga peluang dari Mira & Faiz ni. Senarai tempat idaman aku shoot dah berkurang … Read More

Kenangan pokok besar

Bismillahirrahmanirrahim Kat kampung arwah nenek aku dulu ada banyak pokok hutan yang besar kat simpang-simpang jalan. Kebesaran pokok tu diukur dengan ukuran ‘pemeluk’ sebab mana ada orang kampung reti nak kira diameter pokok masa tu :) Kalau besar 5 pemeluk maksudnya orang dewasa mengelilingi pokok tu dengan depakan tangan (macam memeluk pokok) sampai 5 kali pusing baru jumpa titik mula. … Read More

Cerita tentang cuti dan album :)

Bismillahirrahmanirrahim Aku suka pokok besar camni, saja bagitau :) Musim cuti sekolah dah semakin hampir. Maksudnya minggu-minggu sibuk photographer akan bermula kembali. Bila dah ‘agak tua’ ni sahabat-sahabat yang melangsungkan perkahwinan pun dah semakin kurang. Tak macam zaman-zaman belajar dulu :) Sapa kahwin time tu memang dapat hadiah banyaklah dan ramai kawan2 sekolah datang majlis. Kalau kawin lewat sikit harap … Read More