Cinta sederhana

Bismillahirrahmanirrahim Teaser wedding Zaza & Zaidi Cinta sederhana adalah rasa cinta kepada manusia yang seharusnya ada dalam diri kita semua. Maksud cinta sederhana ialah cinta yang mampu menerima segala kekurangan pasangan kita sepertimana kita terima kelebihan yang ada pada mereka. Cinta tersebut perlu disedari dan difahami bahawa ia hanya datang dengan izin Allah dan boleh ditarik bila-bila masa sahaja. Cinta … Read More

Wedding Isma & Halim

Bismillahirrahmanirrahim Kali ni aku nak update majlis perkahwinan Isma & Halim yang diadakan di Kebun Baru, Telok Panglima Garang. Isma ni ofismate aku dan Halim ni pun sebenarnya ex-ofismate gak merangkap ketua pasukan bola sepak ofis kitorang, hehe. Selagi aku tak update ni budak2 ofis asyik tanya je :P Ada cerita best masa majlis nikah diaorang ni:) Oleh kerana Isma … Read More