Farah & Adnan, Dewan Perdana Felda

Bismillahirrahmanirrahim Alhamdulillah, syukur kepada Allah kita dapat hidup lagi sampai tahun 2011 ini. Mohon maaf kepada semua sebab dekat seminggu blog ni tak boleh buka. Memang rasa bengong je sebab dalam setahun 2-3 kali blog down, haha. Bandwidth 60GB pun tak cukup lagi. Jadi mulai tahun ni aku tak stream mp3 dari blog ni :) Seperti yang aku beritahu sebelum … Read More

Teaser : Dewan Perdana Felda

Bismillahirrahmanirrahim Masa aku mula-mula cover wedding dulu aku ada beberapa senarai tempat yang menjadi impian aku untuk shoot gambar pengantin. Aku harap sebelum aku berhenti amik gambar aku dah cover semua tempat tersebut. Antaranya sawah padi, tepi pantai, paya bakau, pokok besar kat Taiping, landasan keretapi, kontena kat Port Klang, padang ragut UPM, Masjid Wilayah dan Dewan Perdana Felda. Teaser … Read More