Majlis Persandingan : Syuhana & Hisham

Bismillahirramanirrahim Kali ni aku nak update Majlis persandingan pasangan Syuhana & Hisham yang diadakan di Dewan MBSA, Shah Alam. Sebenarnya ni kali pertama aku amik gambar dalam dewan sebesar ni. Kira satu cabaran gaklah bagi aku yang masih mentah ni. Sebab tu aku ajak member2 aku kerul sebagai second photographer, cot, shairulfaiz dan zakuan. Selain membantu diaorang juga dapat tingkatkan … Read More

Majlis Pernikahan : Syuhana & Hisham

Bismillahirramanirrahim Sepanjang aku ambil gambar wedding ni, dah berpuluh-puluh majlis akad nikah aku dengar. Sampai rasanya aku boleh je hafal khutbah nikah tu. Tapi Sabtu lepas ada satu pengalaman baru. Pertama kali rasanya aku dengar khutbah nikah hampir sejam:) Siap menguap lagi tu pengantin lelaki, haha. Aku sangat respek kat imam tu sebab dia boleh ingat dan elaborate isi-isi penting … Read More