Melawat cahaya mata Halil & Nana

Bismillahirramanirrahim Weekend lepas ni aku sempat melawat sabahat baik aku yang baru menimang cahaya mata sulungnya. Nama diberi Muhammad Ammar bin Norhalil :) Alhamdulillah baby sihat je walaupun terpaksa duduk seminggu kat hospital sebab lahir awal. Berat masa lahir tu 1.7kg je. Semoga Halil sekeluarga diluaskan rezeki yang halal dengan kehadiran orang baru dalam keluarganya. Bila tengok wajah seorang bayi … Read More

Majlis Perkahwinan Halil & Nana

Bismillahirrahmanirrahim. Ini adalah perkahwinan sahabat baik aku Halil & Nana yang melangsungkan perkahwinan tahun lepas kat Raub Pahang. Masa aku amik gambar2 ni aku hanya ada satu lens 50mm 1.8 dan masih belum ada flash. OP dia adalah Sapex dari Candid Syndrome. Satu pengalaman menarik sebab aku boleh tengok secara langsung camne orang-orang profesional bekerja. Aku harap satu hari nanti … Read More