Majlis Perkahwinan Halil & Nana

Bismillahirrahmanirrahim.

Ini adalah perkahwinan sahabat baik aku Halil & Nana yang melangsungkan perkahwinan tahun lepas kat Raub Pahang. Masa aku amik gambar2 ni aku hanya ada satu lens 50mm 1.8 dan masih belum ada flash. OP dia adalah Sapex dari Candid Syndrome. Satu pengalaman menarik sebab aku boleh tengok secara langsung camne orang-orang profesional bekerja. Aku harap satu hari nanti aku boleh amik gambar2 hebat macam Sapex ..:)


Sekarang ni Nana dah pregnant, alhamdulillah. Aku turut gembira dengar khabar tu. Aku je tak kahwin2 lagi,huhu. Semoga semuanya selamat dan Halil dan Nana dapat jadi seorang ayah yang baik,amin. Untuk Halil – weeiii kalau nak dapat anak kedua tunggulah aku dulu,hahaha..:)

Wassalam.

p

p

Mohd Faisal bin Hj Mohd Rahim aka Acaii
Photographer
Tel : +60122767662
Email : admin@faisalrahim.com
Blog : http://blog.faisalrahim.com
Old Website : http://faisalrahim.fotopages.com

Thanks for Comments

Sarah – Aah sarah, sypun puas hatilah susunan gambar2 tu nampak clean & tidy je,hehe..sy suka..cuma sy tak bleh taruk gambar besar sangatlah..lebar dia 500px je ni..tak payah komenpun takpe sarah..sebab sy akan taruk gambar2 kat fotopages sy ke sini untuk dijadikan online profile sy,ceewaahh..

Sbnrnya sekarang ada kat umh member..dapatlah online dan update skit nih,hehe..ok, have a nice weekend sarah.

Tu dia. Susunan gambar kat sini nampak lebih memuaskan. Boleh jadi iklan promotion sebagai wedding OP dah ni. Orang pandang pun rasa puas kat sini. Harap2 lepas ni makin murah rezeki awak ye Acai =)

Komen tentang gambar2 semua dah komen dah dulu. Haha. So takyah komen dah. Cuma kagum guna 50mm pun dah boleh hasilkan gambar2 yang best. Patut la nampak ala2 bokeh waktu tengok dulu. Cayalah Acai!

p/s: Bila gambar tersusun macam ni, trademark awak yang ada frame and wordings tu jelas je nampak. Jadi, lepas ni lebih senang orang nak cam gambar2 awak. Sebab dah kenal dah identiti awak apa. Kan? So idea guna domain sendiri ni sebenarnya sangat bagus untuk career awak.