Majlis Nikah Anne & Halim, N9

Bismillahirramanirrahim Bila dah jumpa ramai pasangan pengantin ni kan, kekadang aku dah boleh baca karakter pasangan tersebut, ceewaahh. Contohnya ada pasangan yang mungkin dah lama kenal dan kurang malu dengan pasangannya. Ada juga pasangan yang masih malu-malu dengan pasangan dia. Pasangan kali ni Anne dan Halim memang masuk kategori tu lah aku tengok, hehe. Dua-dua masih malu antara satu dengan … Read More

Teaser : Majlis Perkahwinan Syuhana & Hisham

Bismillahirramanirrahim [audio:http://blog.faisalrahim.com/audio/Lenka – Trouble Is A Friend.mp3] Trouble Is A Friend ( Lenka ) Bismillahirrahmanirrahim Teaser Majlis Perkahwinan semalam, Shah Alam Akupun tak tahu nape kalau tiba hari Isnin mesti takde mood je nak kerja. Padahal kerja banyak lum siapkan lagi. Perutpun cepat je lapar. Baru kul 10 pagi dah lapar macam puasa sehari padahal baru bekpes tadi, haha. Aku … Read More