Teaser : Majlis Perkahwinan Amy & Shafiq

Bismillahirramanirrahim Bismillahirrahmanirrahim Teaser Majlis Perkahwinan semalam, Meru Klang Sepanjang pengalaman aku yang baru dalam bidang wedding ni, aku dapat lihat macam2 gaya photographer ketika mengambil gambar client mereka :) kalau sebelum ni aku tak pernah nampak orang amik gambar sambil berbaring, sekarang benda tu sudah menjadi kebiasaan. Kekadang akupun buat gak sebab nak compose gambar yang aku nak. Cuma risikonya … Read More

Cerita sawah padi

Bismillahirramanirrahim Masa aku kecik2kecik dulu aku teringin sangat nak pergi sawah bendang. Selalu dapat tengok kat TV dan gambar je. Yela, kampung aku masa tu ada kebun getah ngan kelapa sawit je. Punyalah teringin sampai aku pernah suruh abah tanam pokok padi pulak gantikan kelapa sawit,hahaha.*bengong. 20 tahun kemudian barulah aku dapat tengok live padi masa melawat kawan kat area … Read More