Sanding dan Outdoor, Anne & Halim, N9

Bismillahirramanirrahim Masa dalam perjalanan ke Serting, Negeri Sembilan aku tersesat kat sebuah jalan kampung. Yela, ketika orang lain semua dah guna teknologi GPS aku masih lagi guna teknologi zaman dulu iaitu bertanya orang kat tepi jalan. Nasib baik ada orang, kalau tak mesti aku kena tengok arah matahari terbit atau kedudukan bintang, hehe. Lebih kurang camnilah perbualan kitorang ngan penunjuk … Read More

Majlis Pertunangan Marena & Zul

Bismillahirramanirrahim Hari ni update Majlis Pertunangan Cik Marena dengan pasangannya Zul yang berlangsung kat Presint 11, Putrajaya. Terima kasih kepada ex-school mate aku Falin yang kenalkan aku ngan beliau. Pada hari tu juga aku ditemani sabahat aku Cots hensem yang masih lagi mencari pasangan hidupnya,wakakaka *gurau je cots. Alhamdulillah majlis berlangsung dengan lancar. Marena ni walaupun pemalu tapi dia peramah … Read More