Majlis Akiqah sepupu aku :)

Bismillahirramanirrahim Minggu lepas aku berpeluang melawat Majlis Akiqah sepupu aku kat Bukit Changgang, Banting. Majlis tersebut meraikan kehadiran 2 cahaya mata yang lahir hampir serentak. Bertambah lagilah cucu2 wak Seha:) Majlis marhaban tersebut dibuat dikalangan orang2 perempuan sahaja. Dulu masa aku kecik, sepupu perempuan aku ni lah yang jadi kawan rapat aku. Main kahwin-kahwin, main basikal, main parit dan macam2 … Read More

Majlis Perkahwinan Suziana & Musa

Bismillahirramanirrahim Sehari selepas majlis pertunangan Liya & Farid aku amik gambar majlis perkahwinan pasangan Suziana & Musa plak. Sebenarnya ni job sahabat aku Qayyum. Aku sekadar tempel2an sahaja membantu mana yang patut, hehe. Aku suka sebenarnya ikut photographer2 berpengalaman supaya dapat belajar tentang perkara yang aku tak tahu. Jadi aku bleh improve diri aku setiap masa..:) Suziana ni sebenarnya adik … Read More