Bila kebosanan melanda :)

Bismillahirrahmanirrahim.

Bila jadi photographer ni kekadang korang boleh kebosanan sebab menunggu perjalanan majlis ataupun menunggu pengantin siap :) kalau sengsorang lagilah sangap je tak tahu nak buat apa. Kalau beborak ngan kamera kang orang cakap gila,hahaha. Tapi kalau ada kawan-kawan macam2 boleh buat. Kali ni aku saja letak gambar kitorang yang gila sementara menunggu untuk amik gambar,hehe. Kalau korang tengok entry lepas korang bleh agak kitorang amik gambar kat mana :)



Sebenarnya banyak lagi aksi gila kitorang. Tapi tak boleh tunjuk semua sebab nanti korang muntah darah. Lelagi ada aksi 18SX Sensor, wakakaka. Ni dari kamera Zayd, aku tak bleh amik gambar sebab aku berlakon (berlakonlah sangat!),haha. Oklah, have a nice day kengkawan semua. Callo Bete. Kahona Pyar He.

Nota kaki : Aku amik gambar dalam Istana pagi ni, yeaay.



Mohd Faisal bin Hj Mohd Rahim aka Acaii
Photographer
Tel : +60122767662
Email : admin@faisalrahim.com
Blog : http://blog.faisalrahim.com
Old Website : http://faisalrahim.fotopages.com

Thanks for Comments
lily says:

lucu kew??? klu lucu nak join la episod akan dtg

faisalhjrahim says:

asrarfiza – hehehe..:) comel macam upin ngan ipin tak? hehehee..*prasan.

asrarfiza says:

suke pic no 1 tu..
cutenye abg…tomeiii
hehehehe

faisalhjrahim says:

mass – slm mass,heheh..biasalah mass kitorang memang kekadang bleh menjadi luar kawalan..waaa, nampak tembam sangat ker?hahaha..thanks mass ye.doakan yang terbaik tau..

mass says:

adoi la..mcm2 bleh jadik bila bosan mlanda…a’a pic 1 tue mmg nmpk effect dari that’s abg acai klihatn tembam. paSNI kena rajin2 ah upload pic…slamat mjadi photografer partime yg success…chaiyok…

faisalhjrahim says:

cot – hahahahhaa, mana da aku tembam..ko kan dah jumpa aku selalu weiii,hahahah…

Qayyum – kekekekke, masa tu semua dah sangap je tunggu majlis..tu yang datang idea camtu..lelagi tengok tirai kat surau tu lawa je,kekekekek..

Qayyum says:

haha,..
kiut la bro!!!
hehe…Kalau masuk Raja Lawak kompom ko kitai Amir senang2!!!haha
nice

cot says:

wakakakakaka….ko makin tembam cai….adeiiii…sakit perut aku duk gelak tgk gmbr2 korg…mwahahhhahahahha

faisalhjrahim says:

Ranggie – wakakakakakak, brengsek ko ranggie..bukan ko pun rakan segay-angan lala gak ker? ko lagilah ada affair lama ngan lala,hahahahaha *janganlah kerul baca nih,hehe…international apa.. kat KL je pun,itupun job fairuz,kekekek..

RanggiE says:

muntah darahh aku tgk gambar yg lasttt sekali….baru aku tau ko nga lala rakan segay-angan (=seperjuangan)..warghkakakkaka…i suka sgt pic no 1 tu….ala2 Ben10…ekkekeke…pehhh dasyastt…sakgn dah kira internasional shooterr…warghkakkaka

faisalhjrahim says:

azim – slm bro,hehe..alaaa tu gambar untuk ofislah..amik gambar majlis bayaran zakat Tabung Haji..:) ada masa nnti aku upload,heh..

Kak Qaseh – slm kak, hahahaha…adalah hati nak diet tapi nak buat camne, asyik lapo je,kekeke..:) alaa, kalau tak kahwin pun tembam gak kot kak,hihi..

kak qaseh says:

lerr…lens optik kunun… x de diet erk…heheh

biaselah kalau dah nk kawin ni muka nampak tembam2..senang hati dan suka hati nk kawin..heheheh

azim says:

cpttt. aku nak tgk gmbr istana..

faisalhjrahim says:

Zayd – wakakakakaka, siot je..tu distortion lens lah,hahaha

kerul – kekekeke, aku amik dari zayd ni..nnti aku up kan gambar yang ko bagi plak..kerul gambar aku tarik strap tu antar balik..aku tak dapat bukak..antar yang zayd tarik kuat2 tu,hehe..

sis – hahaha, nak kena betul sis nih..mana da..acai biasa jelah..pandangan sis tak betul tu,kekek..

sis says:

salam acai tembam!!!

cai betullah awak dah sgt2 tembam….jgn xmuat sudah…

kerul says:

wakakka..dah upload upanya pic ni..ngat xnak up..ekeke,lawak je tgok aku..

zayd says:

hhaha..acaii tembam!!
kekek :)

faisalhjrahim says:

amm – muahahahahahaha..kena ada pas maa nak masuk istana,hehe..tapi kalau ko ikut tadi boleh je :)

kak qaseh – slm kak, hahahahahah nak kena betul akk ni..mana da orang berdiet kak..sy nampak tembam kat situ sebab lenslah..illusi optik je tu,kekekek…

saudari – slm saudari, terima kasih sudi singgah sini ye..:) kekadang benda2 camni bleh menceriakan keadaan dan pastu nak amik gamabr pun bersemangat je tau..:) terima kasih saudari ye..

saudari says:

sangat seronok melihat aksi saudara berdua… sangat mengiburkan aksi tersebut di petang isnin ni..

salam penglipur lara saudara!!!

kak qaseh says:

gambar 1st tu…lagi acai buat cm tu lagik tembam…akk nengok makin tembam bukan makin kurus…x berjayakah diet yg anda lakukan?…

@mmw@t@n says:

hahaha.. macam pernah ku lihat, tapi di mana ya..

p/s : best nota kaki ko.. nak tag boleh.. wakaka..