Majlis Perkahwinan Hana & Zuraily

Bismillahirramanirrahim Kali ni aku nak update Majlis Perkahwinan Hana & Zuraily plak. Pada hari tersebut aku dibantu oleh sahabat aku Kerul hensem sebagai 2nd photographer :) Sebenarnya pada hari tersebut ada dua pasangan, abang kepada hana. Tapi oleh kerana hana yang hire aku maka aku taruklah gambar2 dia kat sini :) Dukacita dimaklumkan, pengantin tak bagi aku publish gambar-gambar kat … Read More

Bila kebosanan melanda :)

Bismillahirrahmanirrahim. Bila jadi photographer ni kekadang korang boleh kebosanan sebab menunggu perjalanan majlis ataupun menunggu pengantin siap :) kalau sengsorang lagilah sangap je tak tahu nak buat apa. Kalau beborak ngan kamera kang orang cakap gila,hahaha. Tapi kalau ada kawan-kawan macam2 boleh buat. Kali ni aku saja letak gambar kitorang yang gila sementara menunggu untuk amik gambar,hehe. Kalau korang tengok … Read More