Luahan seorang kaki bola

Bismillahirramanirrahim Macam biasa kalau tiba hari Isnin mesti rasa semacam je. Lelagi selepas cuti lama :) Weekend aku macam biasa, tangkap gambar orang kahwin sana-sini. Cuma satu perkara yang buatkan aku tensen ialah bila Chelsea kalah game aritu. Memang spoil kan hujung minggu aku je. Entahlah akupun tak tahu camne nak jelaskan perasaan takde mood tu. Bagi orang yang tak … Read More