Aku dah setahun amik gambar kahwin!!

Bismillahirrahmanirrahim Alhamdulillah dah setahun aku amik gambar wedding ni. Teringat kali pertama dapat job berbayar untuk majlis bertunang setahun yang lepas. Walaupun perasaan gementar tu sangat kuat tapi aku kuatkan semangat sebab nak mencuba sesuatu yang baru. Berbekalkan kamera D80 yang baru beli beberapa bulan, kit lens dan speedlight pinjam aku beranikan diri shoot majlis tersebut. Masa tu aku nekad … Read More

Majlis Pertunangan Dhia & Zaffa

Bismillahirrahmanirrahim, Ini adalah job pertama aku selepas belajar dari beberapa ‘tag along’. Terima kasih kepada Dhia yang beri kepercayaan kat aku walaupun aku belum ada portfolio lengkap dan pengalaman amik gambar. Aku akan ingat sampai bila2 pengalaman tersebut. Dhia ni merupakan sahabat yang aku kenal melalui blog. Tetapi yang menariknya aku tak pernah jumpa dia walau dah lebih 3 tahun … Read More