Cerita tentang bola

Bismillahirrahmanirrahim Masa kecik-kecik dulu abah selalu bawak aku pergi stadium tengok bola. Ketika Highway Elite belum ada lagi jarak perjalanan dari rumah aku ke Stadium Shah Alam tu lebih dari 80km melalui pekan Klang. Biasa abah bawak kereta dan aku duduk belakang ngan adik aku pegang bendera Selangor yang sengaja dijulurkan keluar kereta :) Memang best bila dikenang semula. Malam … Read More

Luahan seorang kaki bola

Bismillahirramanirrahim Macam biasa kalau tiba hari Isnin mesti rasa semacam je. Lelagi selepas cuti lama :) Weekend aku macam biasa, tangkap gambar orang kahwin sana-sini. Cuma satu perkara yang buatkan aku tensen ialah bila Chelsea kalah game aritu. Memang spoil kan hujung minggu aku je. Entahlah akupun tak tahu camne nak jelaskan perasaan takde mood tu. Bagi orang yang tak … Read More