Cerita beraya di kampung

Bismillahirrahmanirrahim Alhamdulillah, kebanyakkan kita dah mula kerja hari ni setelah bercuti panjang untuk beraya. Masing-masing dengan cerita raya yang tersendiri :) Akupun tak tahu jin apa yang merasuk aku sampai makan tak ingat dunia masa raya kali ni. Sampai segan nak taruk gambar kat sini sebab dah gemuk, haha. Tahun ni aku beraya di Kampung wife di Matang Kunda, Bagan … Read More