Majlis Perkahwinan Anne & Zul

Bismillahirrahmanirrahim. Aku kekadang pelik kenapa setiap kali selepas cuti panjang rasa malas je nak kerja,hehe. Pagi tadi atas motor mengelamun sampai terlepas simpang nak masuk highway Elite laluan gi kerja. Masalahnya dah 5 minit baru aku sedar,hahaha. Baru aku terfikir “Err Aku nak pergi mana ye lalu jalan ni?”. Bengong betul… Hujung minggu lepas aku jadi jurugambar kahwin member ofis … Read More

Majlis Pernikahan Amie & Didi

Bismillahirrahmanirrahim, Tak lama selepas aku amik gambar pertunangan Dhia aku dapat pula job untuk amik gambar pernikahan Amie. Sebenarnya seorang sahabat blogger aku, nadia yang perkenalkan aku kat dia. Majlis diadakan di Perkampungan Pengantin, Ampang. Satu perkara yang best amik gambar si Amie ni ialah dia ngan kengkawan dia semuanya jenis suka mengambil gambar,hehe. Aku tak payah susah2 fikirkan pose … Read More