Wawa & Fikry, Banting

wawa

Alhamdulillah, kita dah sampai penghujung tahun 2015. Semoga tahun ini menambahkan lagi pengalaman hidup kita di atas muka bumi sebagai hamba Allah.

Guru aku selalu berpesan. Jangan mudah tersinggung, jangan mudah merajuk, jangan mudah marah dan berlapang dada dengan setiap perkara yang tidak disenangi. Insyaallah hidup akan lebih indah dan tenang. Nampak macam senang tetapi ia satu nasihat yang sukar. Lebih-lebih lagi bila kita tidak sedar tahap ego dalam diri kita.

Kali ni aku update sikit wedding Wawa & Fikry. Wawa ni sepupu belah mak aku. Dari kecil dulu main sama-sama kat rumah arwah embah. Alhamdulillah dah selamat beliau jadi isteri orang :)

wawa1
wawa2
wawa3
wawa4
wawa5
wawa6
wawa7
wawa8
wawa9
wawa10
wawa11
wawa12
wawa13
wawa14
wawa15
wawa16

Sesi outdoor ni kitorang buat kat Pantai Kelanang je. Dah lama aku tak ke sini. Pantainya dah banyak hakisan dan jalan menuju kat sini dah banyak yang runtuh ketika aku shoot ni. Aku doakan semoga ikatan yang terjalan ini berkekalan bahagia sampai ke syurga. Jumpa lagi dalam next entry.

Wallahua’lam.

Thanks for Comments