Pernikahan Natrisya & Amirul, Sepang

Bismillahirrahmanirrahim

natrisya12

Alhamdulillah, aku dapat update entry baru kat blog ni. Kena paksa diri juga waktu cuti untuk update dan draft. Dulu masa zaman blogger, setiap hari teruja nak tulis entry baru,hehe.

Masa aku tulis entry ni tengah cuti tahun baru cina. Sana sini berlaku kesesakan ketika pulang balik kampung. Aku rasa satu perkara yang dipandang rendah ketika memilih pasangan ialah jarak kampung halaman kedua-dua pasangan tersebut. Mula-mula memang rasa tak kisah sebab dah cinta.

Tetapi bila selalu terperangkap dalam jammed berjam-jam, kereta rosak dll ia akan menguji sesetengah rumahtangga. Aku ada terbaca pasangan yang bergaduh sebab ini secara terbuka di Facebook. Nauzubillah. Tapi ia sebenarnya bergantung kepada pasangan itu juga. Ramai lagi pasangan yang tiada masalah ketika bersesak pulang ke kampung.

Kali ni aku nak update sikit pasangan Amirul & Natrisya yang diadakan di Kota Warisan Sepang. Pertama kali shoot area sini walaupun sebelah kampung aku je.

natrisya1
natrisya2
natrisya3
natrisya4
natrisya5
natrisya6
natrisya7
natrisya8
natrisya9
natrisya10
natrisya11
natrisya13
natrisya14
natrisya15
natrisya16
natrisya17
natrisya18
natrisya19
natrisya20
natrisya21
natrisya22
natrisya23
natrisya24
natrisya25
natrisya26
natrisya27
natrisya28
natrisya29
natrisya30
natrisya31
natrisya32
natrisya33
natrisya34
natrisya35
natrisya36
natrisya37
natrisya38
natrisya39
natrisya40
natrisya41
natrisya42
natrisya43
natrisya45
natrisya46
natrisya47
natrisya48
natrisya49
natrisya50
natrisya51

Majlis pernikahan berjalan dengan tenang dan lancar. Alhamdulillah kedua pasangan berjaya diijab qabul dihadapan keluarga dan sahabat handai. Tahniah Amirul dan Natrisya. Semoga ikatan perkahwinan yang dibina ini berkekalan bahagia sampai ke syurga, amiin.

Thanks for Comments