Maternity Yanaz & Shahrul, Putrajaya

Bismillahirrahmanirrahim,

AJP_7550

Semalam aku join geng photographer shoot maternity di Putrajaya. Kawan-kawan ni aku dah kenal sejak aku mula-mula pegang DSLR 10 tahun lepas. Diaorang yang banyak mengajar aku ambil gambar dari basic sampailah aku boleh ambil gambar sendiri.

Biasa kitorang kumpul-kumpul begini setahun sekali je semasa buka puasa Ramadan. Tapi haritu ada cadangan dari seorang sahabat, Shahfazrie Miskon untuk jumpa sambil shoot subjek bersama-sama.

Jadi ni sebahagian gambar yang sempat aku rakam guna DSLR aku. Akupun jarang amik gambar portraiture. Nanti kalau dah bersara amik gambar wedding, mungkin boleh consider. kot. Banyak aku belajar dari sifu-sifu yang hebat ni. Terima kasih semua.

AJP_7619
AJP_7617
AJP_7346
AJP_7364
AJP_7427
AJP_7396
AJP_7380
AJP_7386
AJP_7458
AJP_7460
AJP_7473
AJP_7528
AJP_7561
AJP_7567
AJP_7589
AJP_7599
AJP_7628
AJP_7483
AJP_7538

Tahniah kepada pasangan Yanaz dan Shahrul yang bakal menimang cahaya mata pada bulan Mei 2015 ini tak silap. Mudah-mudahan mendapat anak yang soleh dan solehah yang memberi bekalan pahala yang berpanjangan sampai ke syurga nanti, amiin.

Ni gambar kitorang semua. Ada lagi yang tak masuk dalam ni :( Mudah-mudahan ukhuwah kita semua berpanjangan, amiin.

geng

Behind the scene sekeping. Tengok hasil gambar memang nampak macam tenang. Padahal masing-masing selalu kena ‘jerit’ sebab halang kawan lain daripada shoot angle masing-masing, hehe.

AJP_7349

Wassalam.

Thanks for Comments