Majlis Pernikahan Sufyian & Feeza, Petaling Jaya

Bismillahirrahmanirrahim


Minggu lepas ni mungkin antara minggu paling sibuk pagi photographer. Ramai pasangan yang tunggu tarikh 11.11.11 sebagai tarikh untuk mereka diijabqabulkan. Biar apapun tarikh yang dipilih semoga ikatan yang terjalin berkekalan. Aku tak mahu komen tentang pilihan tarih cantik seperti itu. Tetapi yang aku pasti tarikh begitu memudahkan lelaki nak ingat tarikh anniversary yang kebanyakkannya mudah lupa atau err keliru, haha.

Kali ni aku nak update majlis pernikahan pasangan Sufyian & Norhafeeza yang diadakan di Petaling Jaya. Oh ya, feeza ni antara beberapa client aku yang berjumpa dan deal ngan aku bersama-sama mak ngan ayah dia :) Memang sporting betul pakcik dan makcik.



Kedua-dua pasangan pengantin merupakan seorang lecturer. Sampai kekadang aku tak tahu yang datang tu kawan2 ke atau student,hehe. Sebab maklumlah student sekarang kebesaran mereka kekadang lebih besar dari aku. Lelagi dressing macam orang berkerjaya. Kalau diaorang nampak aku masa aku belajar dulu2 mesti diaorang ingat aku fakir miskin. Oklah, aku tak dapat tulis banyak2 arini. Tunggu aku update majlis persandingan diaorang pasni ye.



Nota kaki : Setakat kerja straight seminggu tu apalah sangat kalau dibandingkan dgn kerja buruh kasar kat tempat pembinaan. Badan ni kekadang ngada2 nak lenguh2 dan sakit2 :) Doakan aku sihat kawan2.



Wassalam.


Mohd Faisal bin Hj Mohd Rahim aka Acaii
Photographer
Email : faisalhjrahim@yahoo.co.uk
Blog : http://www..faisalrahim.com/blog
Facebook : http://www.facebook.com/acaiijawephotography
Twitter : http://www.twitter.com/acaiijawe

Thanks for Comments

salam bro. Fathiyyah datang singgah dari Cairo. Sibuk2 bekerja pun, jaga kesihatan sama. kirim salam kak fizah :)

Kerul Shukor- Salam kerul, terima kasih sifuu!! :)

fathiyyah – Salam thia, lamanya tak dengar khabar :) Terima kasih ye thia atas nasihat,hehe. Insyaallah akan disampaikan kepada kak fiza nanti. Dia ngah gembira sebab cuti sekolah dah sampai,hehe.

kucaii.. kalau kucaii bole buat akak jadi kurus dlm pic, akak amek kucaii jadi OP akak nanti (nanti tu tatau laa bila hahaah)

bdk2 skrg byk masuk MLM kot, bgaya semacam je..

ajey – salam wak, hahahahahhaa, siot je. Tapi ikan dari kumbahan tu yang sedap wak,kekeke.

Kak Masy – Salam kak, boleh jelah kak. Nanti kalau akak nak buat kurus macam saipul apek pun boleh kak,hehehe :)

taqo – salam taqo, angger free yoklah melu jikuk gambar,hehe.

Rosli – Salam Rosli, terima kasih sudi singgah sini dan tinggalkan komen ye :) Sila beri tunjuk ajar.

wahh..cool la mak & ayah pengantin ni. hehe

Betul2. Zaman saya belajar dulu pun sangat sempoi & comot. haha. Jeans & t-shirt adalah pakaian rasmi ke kuliah. tak la dressing mcm budak sekarang..hehe

mila – salam mila :) betul2 mila pakaian ke kuliah tu yang paling betul,hahaa. Thanks mila ye sudi singgah sini:)

Sishoney – Salam sis:) hope sihat2 hendkanya. Lagu retro tu memang sesuai untuk kitalah sis kan,hahaha.

salam kang..ayat mmg x blh blah..rejekinya masing2 wak..tp ko dl pun aku tgk gmbr masa belajo ensem ape.ala2 skema pun ada..hahaha..

hahaha… ayat2 last x boleh blah… tp mmg betul la kan caii.. tgk je la bebudak umah kita dulu.. keluar dr kg masuk U “style” pn mcm dok kg je kan.. h.phone tu kalu guna dari 1st sem sampai abis belajar pn pakai lagi.. bawak moto cabuk je.. hihihi.. skang kita tgk.. huhuhu… rezeki diaorang la…

ajey – salam wak, waras to? betul tu wak, hp tu kalau jatuh berderai pasang lagipun tahan kan,hehe. Teringat dulu abg chik masak ikan talapia yang ko pancing kat tasik UTM. Dahlah pancing kat tempat kumbahan (abg chik yg cakap),kekekek.

ejal- salam ejal, betul tulah. Rezeki masing2 berbeza. Pastu taraf hiduppun makin meningkat kan jal,hehe. Semalam aku shoot kat putrajaya. Ko mesti xde kan? haha

salam..last paragraph sebelum nota kaki tu memang makan dalam..hihihiiii ;)

Acai, sedih gile ayat”Kalau diaorang nampak aku masa aku belajar dulu2 mesti diaorang ingat aku fakir miskin”…tapi siyesla, lecturer pon byk muka mudaaaa..umur dekat2 ngan student pon ramai T_T

aizar – Salam aizar :) Hehe, sebab dulu2 masa student semua compang camping. Sekarang diaorang pakai kereta mahal, smartphone dan DSLR kat bahu dan wangi,haha!! :)