Reen & Reem, Shah Alam

Bismillahirrahmanirrahim



Kali ni aku nak update majlis perkahwinan Reem & Reen yang diadakan di Dewan Raja Lumu, Shah Alam. Sebenarnya walaupun dah lama kerja Shah Alam aku tak taupun dewan ni kat mana. Rupanya dewan ni sebelah Muzium Shah Alam tu je,hehe. Jadi sapa-sapa yang cari dewan kat sekitar Shah Alam ni untuk adakan majlis kahwin boleh consider dewan ni juga :)

Kalau nak tahu Reen ni jual tart nenas & kuih makmur secara online tau. Korang boleh tengok kat [ blog beliau ]. Tapi disebabkan Reen nak kahwin jadi blog tu dah cerita sekali tentang semua persiapan kahwin dia :) Pertama kali jumpa Reen memang dia seorang yang ceria. Berbeza ngan Reem yang cool je. Memang saling melengkapi antara satu ngan lain diaorang ni.

Layan sikit sekitar majlis diaorang ni.



Sesi outdoor kitaorang buat kat sekitar Muzium Shah Alam je. Ramai member2 Reem & Reen turut serta dalam sesi tersebut. Jadi memang meriah betullah dengan gelagat diaorang yang gila-gila. Terima kasih atas kerjasama korang semua. Kalau ikutkan memang banyak lagi gambar diaorang tapi rasa melampau plak nak taruk semua,hehe. Layan outdoor diaorang ni.


Untuk akhirnya aku ucapkan tahniah kepada pasangan Reem & Reen di atas ikatan yang dibina ini. Selamat menjalani kemanisan hidup berumahtangga bersama-sama:) Semoga kekal bahagia hingga akhir hayat,amin. Aku juga nak ucapkan terima kasih kepada sahabat aku Halim Wahid, Atong dan Saipi yang sama-sama shoot pasangan ini :) Ok, jumpa lagi next entry!!



Nota kaki : Seperti yang dijangka, musim kristmas ni menyebabkan album delay sebab mereka bercuti agak panjang. Rasanya semua photographer kena kesan cuti tersebut. Betapa besar kebergantungan kita kepada kaum lain dalam urusan perniagaan ini, huhu. Kalaulah ada pilihan lain memang aku dah lama pergi, sayangnya mereka belum sampai tahap tu lagi.



Wassalam.


Mohd Faisal bin Hj Mohd Rahim aka Acaii
Photographer
Email : faisalhjrahim@yahoo.co.uk
Blog : http://www.faisalrahim.com/blog
Facebook : http://www.facebook.com/acaiijawephotography

Thanks for Comments

hahahhaa…
siot je…

tgh setup lagi..
sbb² xupdate…
aku nk tny ko psl ni la..
nnt kt ym…
hahahha…

cot – salam cot,hahaaha. kalau ada masa memang akan cari benda2 camni. Kalau ngan ko aku suh ko je cot,hahahaha :) aku dah masuk dari hari tu tapi takde update pun,kekek. chaiyok2!!

salam caii…
tak tau kenape aku suke sangat gambar cincin kat dinding²…
kekekkeke…

*amcm…ok tak link baru aku ni..hehe

enchik peshang – salam bro,hehe. terima kasih ye :) kalau ada silap tolong betulkan ye.

Xora – Salam ixa, hehehehe. Terima kasih xora ye :) harap satu hari nanti dapat bekerjasama dengan ixa plak,hehe

reen – haaa, tragedi apa ni?hehe

salam…

semue pic2nya yg kamu tangkap semuanya cantik2…suke sangat tgk….kalau nak tahu pakej2 yg ada untuk 2011 boley x msg kat fb saya…emy ramlan…terima kasih ya..

berbaloi reen meracau2 nak a.acai utk belah azreem :) mmg berbaloi..!! cantik sgt gambar-gambar majlis reen. rasa cam nak nangis.

eih xpe2, saye memang tak kesah. hehehe terubat juge rindu di hati nak menatap gambar kahwin sendiri :) lama wooo nak tunggu sebulan :p

Reen – Salam tuan punya badan dalam entry ni,hehehe :) nasib baik saya sedar kalau tak dah post lagi banyak. Ni pun dah lebih 40 keping gambar ni,hihii..:) Terima kasih reen atas kerjasama yang sangat baik semasa bekerjasama aritu.

acaii! thx. tetiba cam suka gilller la ngan blog acaii sebab gambar kiteorg banyak! thanks yer :) suke2 suke2. nak kawen lagi dgn org yg sama, and nak acaii amikkan gambar lagi :)

ada kawan rapat saya dulu buat majlis kawen kat dewan raja lumu ni gak. pusing2 kami cari rupenye senang je jumpa. outdoor shooting pun kat kawasan luar2 dewan je. pemandangan dia marveles :P

tu kek ke pulut 1 Malaysia tu? heheh