Anyra & Dr Ramzdhan, Keramat

Bismillahirrahmanirrahim



Waaa, lamanya aku tak update blog. Aku agak kebizian beberapa minggu ni. Kerja-kerja di ofis lebih memerlukan aku, ceewaah. Kalau aku diberi kuasa magic aku rasa aku nak bahagikan diri kepada beberapa orang supaya dapat settlekan kerja-kerja aku termasuk amik gambar ni, haha. Alaa, macam kartun Naruto tu. Kage Bunshin No Jutsu!!

Kali ni aku nak update pasangan Anyra & Dr Ramzdhan yang di adakan di Taman Keramat. Diaorang ni memang gila-gila dan seronok bekerjasama dengan mereka berdua. Buktinya, mereka tak kisah amik gambar di depan orang ramai kat dalam LRT. Sebenarnya akupun dari dulu teringin nak shoot pengantin kat sini, hehe. Walaupun ada halangan dari pegawai kat LRT tu tapi kitorang kaw tim baik punya.

Sebenarnya banyak lagi shoot bermula dari nikah, berinai sampailah sesi outdoor. Memandangkan kerja-kerja ofis yang banyak sekarang aku sempat upload yang ni je. Layan dulu :


Alhamdulillah, sepanjang kitaorang shoot ni berjalan lancar walaupun ada beberapa orang guard datang, hehe. Siap bagi amaran, diaorang akan tengok dari CCTV. Pastu cakap kat aku ” Abg, tolong jangan lepas garisan kuning!!“, haha. Memang pengalaman yang bestlah sebab semua orang sporting terutamanya pengantin.

Terima kasih kepada sahabat2 aku yang join sekali shoot pasangan ni iaitu Cot dan Afiq. Kepada pasangan Ramzdhan dan Anyra, selamat menempuhi alam rumah tangga. Semoga ikatan yang dibina berkekalan bahagia hingga ke syurga,amin. Mohon maaf sekiranya terdapat kesilapan dan kesalahan sepanjang kita bekerjasama. Kang Ramzdhan, mengko angger aku meriang arek jikuk obat seko rikolah yo,hehe.



Nota kaki : Tempahan untuk tahun hadapan bulan 7 ke atas aku belum amik lagi. Setakat ni tinggal bulan 5 dan 6 je yang masih available. Terima kasih semua :)


Wassalam.


Mohd Faisal bin Hj Mohd Rahim aka Acaii
Photographer
Email : faisalhjrahim@yahoo.co.uk
Blog : http://blog.faisalrahim.com
Old Website : http://faisalrahim.fotopages.com

Thanks for Comments

balkidz – terima kasih ye..:) alaa, saya pun masih belajar2 lagi ni,hehe

sophie – terima kasih sudi singgah sini dan tinggalkan komen ye sophie:) waaa, sapa nama sister sophie tu? insyaallah saya akan buat yang terbaik untuk semua client saya..:)

pergh cayalah…saya terkesima ….
wah seronoknya tgk gambo ni…
tak la statik sgt!
out of ordinary…
saya sukeeeeee…….
mr jawe…..can u please arise this very like environment for my sister out door…lots of gimik n smile…
omg! im so liking dis!
surely im a big fan of your artwork!

wallaweyyy..maveles..
Anyra, kawan sy kat matriks nie!
nampak Acai shoot hari tue, dah agak dah mesti hasilnya maveles :)

awe – kalau jitsu tu boleh pakai dah boleh buat job tak payah pembantu kan awe,kekeke. sume buat sendiri,hehe..thanks awe..bila nak follow2 lagi?hehe

kage bunshin no jutsu…mahu abis aura nanti…takut tak ckp kuasa flash je..

aku suka dinding merah t acaii sensei

bunkerangs – Salam kak rosmah yang dihormati :) hahahaha..itulah kan kak, kalaulah boleh memang dah belah badan ni jadi beberapa orang yang boleh buat tugas berbeza,hehehe..tapi yang tu enggak bisa lah kak,hahaha

salams faisal :) eh samalah you dengan i. i ni pun tengah carik guru yang boleh ajar kage bunshin no jutsu tu. leh suruh2 clone i buat kerje yang i tak minat sekali..haha! asal tak jadi sexy no jutsu dah lah eh..haha!

salam.
suka!suka!suka!ha2!!!
kalau yg ada pokok2 banyak2 kiri kanan cm terminal putra..org x ramai,amek masa raya ke?

cot – hahaha, thanks cot ye follow aku. Jangan lupa janji kitaa minggu ni,hehehe..

din – salam din, hahahaha. tak boleh cakap takut nanti tak jadi plak,kekeke..thanks din. aku tertunggu2 je nak amik gambar ko din,hehe

lawa.. lepas ni berhajat nk amik gambar kat mane plak cai?? kalo acai yg amik, kat mane² pun lawa. hehee..

sempoi….
hehhee..
untung dpt pengantin cmni…
aku suke gmbr nk kuat tren tu…
tq ajk aku folo aritu…

salam cai..

lame betol aku tak tengok gambar ko.. memang best n meyayat hati.. semoga ade lagi hasil kerja yang mengagumkan dari anak jawe bukit canggang.. :)