Aku kembali semula :)

Bismillahirrahmanirrahim


Teaser Shima & Ayen, Klang :)



Alhamdulillah syukur, blog aku ni telah kembali semula setelah hampir seminggu down. Bukan salah aku tapi sebab hosting provider ada masalah sedikit. Jangan risau aku takkan menghilang selagi umur aku panjang, insyaallah. Kalau terlalu lama aku tak update tu mungkin korang boleh hubungi teman2 rapat aku sama ada aku masih ada ataupun tiada lagi di dunia ni :)

Walaupun banyak nak cerita hari tu tapi tiba2 dah tak rasa macam nak cerita pulak sekarang. Gambar kat atas ni aku ambil ketika outdoor pasangan Shima dan Ayen di Klang. Lokasi tempat ni di tepi jalan besar je. Masa tengah drive nak menuju lokasi outdoor tiba2 aku nampak deretan pokok tepi Highway Kesas tu dan terus shoot kat situ. Walaupun nampak macam di kawasan pendalaman tapi sebenarnya lori2 besar dan kereta lalu lalang kat tepi tu je. Diaorang asyik hon kitorang, hehe. Tu belum orang yang bakar sampah kat belakang gambar tu :)



Nota kaki : Nantikan full entry majlis ini dan majlis hani minggu depan ye. Aku mungkin tiada sampai minggu hadapan atas urusan kerja. Doakan aku selamat. Mohon maaf atas segala salah silap aku.



Wassalam.


Mohd Faisal bin Hj Mohd Rahim aka Acaii
Photographer
Email : faisalhjrahim@yahoo.co.uk
Blog : http://blog.faisalrahim.com
Old Website : http://faisalrahim.fotopages.com

Thanks for Comments

fairuz – salam sifu, sahabat dan ustaz..:)terima kasih sudi mampir ye..:)

piiown – salam bro, hahaha..thanks bro..:) aku masih lagi tak dapat layan feel gambar2 ko lah piiown,huhu

sofia – terima kasih ye sofia.. Insyaallah nanti kalau ada masa saya akan tulis pasal benda tu pula,hehe..

one – salam..:) kalau pritn out memang feel dia lain macam wak,heheh..:) tanya je orang yang selalu singgah sini. Photographer ke,hehe..

salam..
printout gambar 2 rasanya lagi cantik (:

nak tanya sape ye kalu x kenal teman2 rapat cik fesal..kalu w/hsting prob ke?
jaga diri ok

welcome back..

nnt rajin2 wt le entry pasal insiden2 yang malang xberbau berlaku masa sesi fotograf.. mcm, kamera rosak ke, sesat ke.. hehe.. nk tau gk..hehe

welcome back..

nnt rajin2 wt le entry pasal insiden2 yang malang xberbau berlaku masa sesi fotograf.. mcm, kamera rosak ke, sesat ke.. hehe.. nk tau gk..

kehilanganmu satu kerugian.. jgn menghilang lagi.. terbaeklah rona dan tona warna gambar di atas, sifoo. sampai di hati den.

Salam dindaku ESAL..

lama juga Kak Azie tidak mengomen di sini, wpun sekali sekala membaca.

Sama ler kita. Sibuk dgn kehidupan masing-masing. Kak Azie pun sekarang dah bertukar tempat kerja, dgn syarikat lain setelah company lama dah nak pindah ke luar negara..

Apapun Kak Azie sentiasa doakan kejayaan ESAL dlm bidang kerjaya dan kehidupan.

ESAL pun tahu, Kak Azie sentiasa ingin melihat kegembiraan ESAL sekeluarga…

All the BEST, dinda.

Sis Honey – Salam sis, waaa terima kasih sis sebab selalu check masuk sini,hehe..:) itulah pasal, pasni memang nak cari yang lebih stabillah :) terima kasih sis, doakan semoga semuanya selamat ye.

din – salam din, terima kasih ye din..aku sbnrnya nak pergi ke Gaza tapi takde kapal terbang kesana plak din,hehehe..:)

Salam acai
waa.. rs teruja tgk gmbr ni. mmg terbaik!! waa… bestnye.. semoga slmt pergi & blik cai.. *xsbr nk tgk gmbr ko lg.. =)

salam cai,

hehehe.finally leh masuk dah (hoyeeeee.hoyeeeee).bila masuk 3x leh sis dah leh agak hostong problems sbb ada beberapa blog yg guna hosting yg sama pun masalah..so pada adamaya ops mercumaya kena la tingkatkan lagi servis.kalau x habis semua larikkkkk :)

wah,encik acai ingin ke luar kota ye.selamat pergi dan kembali ye.jgn lupa ole-oleh buat teman-teman ye :).tak sabar nak tunggu full entri majlis ni

xora – salam xora, aah memang problem dekat seminggu server kat hosting ni,huhu…thanks singgah sini..

zool – salam bro zool :) hope sihat2 ye. ko guna hosting apa zool? reliable tak?

cot – hahahah, siot je..:) tak dapat nak ajak ko shoot kat masjid besi sebab ko ada job nanti,hehehe..:) orait, insyaallah nanti aku beli kain batik,hahahahhahaha

klu dh terer..
shoot kt mane2 pn mst cantik..
tak gitu sifoo..
kekekkee…
slmt berangkat ye mas…
jgn dilupaing ole2…
kekekekke

hasrey – salam bro,thanks sudi refresh page ni,hehe..akupun tensen betullah tak dapat masuk,huhu

amyn- salam myn..:)aah, memang kat tepi jalan, salah framing skit memang masuk gambar lori ngan kereta lalu lalang,hehe

kerul shukor – itulah pasal kerul..tensen aku sebab aku lagi suka mengarut kat blog berbanding tempat lain,hehe..memang boleh downlah..:)

awe – hahahahha, siot je ko awe..:) insyaallah aku amik gambar2 nanti..bawak satu lens je kot,hehe..alamak 29 jun plak ye,hehe..ko penolong pengarah aku tengok awe,hehe

akmal – salam tuan lecturer,hehe..:) thanks mal..lama betul tak jumpa ko ni,hehe

Huh, dah kembali dah blog ni, pueh aku refresh pesal xbole2, huhu. Keep it up bro!`~

Selamat berangkat bapak Sensei. Moga bapak bisa ketemu foto2 yang mampu memberi kepuasan yg amat gantang nanti kok kat sana. Jangan lupa beli ole-olenya pak Cai…dan selamat kembali semula untuk projek program 29 Jun nanti…

Aku pengikut setia bapak…hee..hee