Jemputan Majlis Walimah*UPDATED*

Bismillahirrahmanirrahim.

Seperti sebahagian dari korang semua tahu, aku akan melangsungkan perkahwinan pada 19 April 2009 (Ahad) nanti. Jadi kepada semua sahabat, kengkawan, client dan pembaca blog aku dijemput untuk hadir ke rumah aku nanti. Maaf ye, aku tak sempat nak hantar kad kepada semua.

Di sini aku sertakan pelan rumah aku untuk panduan korang nanti :


Selepas ni mungkin aku tak update dalam masa terdekat. Terima kasih atas kesudian korang melawat blog aku ni. Maaf juga kepada beberapa orang client yang tidak dapat menggunakan khidmat aku sepanjang bulan ni. Thanks sudi request aku,cewahh..

Akhir sekali doakan semuanya berjalan lancar nanti.

Nota kaki : Aku tak sempat nak reply komen korang buat masa ni. Maklumlah, aku orang kampung je, takde internet kat umah,hehe. Insyaallah aku akan update selepas semuanya selesai :)

****** UPDATED 16 APRIL 2009 ******

Disebabkan banjir yang melanda kawasan sekitar Dengkil hingga ke Kampung Olak Lempit sekarang, lokasi majlis aku akan ditukar ke tempat baru. Setakat ini lebih 1000 orang masih berada di pusat pemindahan banjir.

Lokasi baru tersebut adalah seperti pelan di bawah ini (skala besar).



Untuk makluman lokasi baru tersebut adalah kurang dari 1.5km dari lokasi asal majlis. Doakan semoga penduduk beberapa buah kampung yang mengalami bencana ni sabar dan tabah hadapi dugaan ini. Beratus-ratus keluarga mengalami kerugian dan kehilangan harta benda dalam banjir ini.

Ada masa aku akan update cerita pasal banjir ni :) Terima kasih atas semua ucapan korang. Aku hargai sesangat. Aku akan reply bila keadaan kembali normal nanti :) Sampai jumpa lagi kengkawan.

Wassalam.



Mohd Faisal bin Hj Mohd Rahim aka Acaii
Photographer
Tel : +60122767662
Email : admin@faisalrahim.com
Blog : http://blog.faisalrahim.com
Old Website : http://faisalrahim.fotopages.com

Thanks for Comments

uwaaa…abg acai udah mau kawen la…cam x caya jerk. Senyap2 da mau kawen. Tau dari blog tokei msjbox en. Junaidix.
Selamat Pengantin Baru di ucapakan kepada abg acai & pasangan. Selamat menjadi pemimpin di alam rumahtangga. :p

tahniah acai…
selamat pengantin baru, semoga berkekalan hingga akhir hayat didunia dan diakhirat…

shay simpati atas kejadian yang sedang acai hadapi sekrang ni, sabar yerk…

salam.. kang.. selamat pengantin baru.. takziah atas bencana alam yg berlaku… aku pn terasa tempiasnyer.. sbb tu kg kau gak.. hehe.. paper pn semoga mjlis mggu ni berjln lancar.. amin..

Mgkn pada masa awk baca komen ni, awak dah pn selamat melangsungkan perkahwinan kot. hehe

Apa2 pn saya nk ucapkan Selamat Pengantin Baru ya.. semoga kekal ke akhir hayat hendaknya. amin =)

Nampak gayanya aku tak datang le…
Kete tak berapa baik kondisinya..
Tq lah kerana bagi 2 kad…
sori byk2 acai..

p/s : bila agaknya dia baca komen ni ek?

salam..

selamat menempuh alam rumahtangga..semoga dirahmati Allah selalu..

Bro hadiahkan kemenangan chelsea ke atas Liverpool dalam champion League sebagai hadiah perkahwinan..boleh?..:)

acai, even dh wish thru sms, nak gak menyelit kat sini. selamat perantin baru ..semoga kekal hingga hujung nyawa. budi baik awk sy igt smpai bila2 :)

salam acai..waahhh…dendiam je ek nak kawen..lama dh x dgr cerite acai..tup2 kawen..nie pun sis bgtau..congratzzzz..selamat pengantin baru.. ;)

salam acai…
congrats!!!
alhamdulillah, ur turn has finally come…mesti ramai yang gembira utk acai….

papepun, semoga majlis acai berjalan lancar….insyaAllah :)

MasyaAllahhh….

Ohhh… tak terkira seronoknyerrrr…

Adik ku si ESAL nak kahwinn….Yessss…!

Selamat Pengantin Baru ESAL… Moga jodoh berkekalan..

(*psssttt. frust gak ler tak dapat buat menantu) Wuaaaa.!

tahniah in advance!

dah slalu2x baca blog ni, pikir jugak, bilalah si dia nie punya turn, eh?

acai kawin, siapa yang ambikan gambar, eh?

yang benar,
reader dari S’pore

Salam

Bro! pagi tadi bc blog kak sarah. entry ttg bro nk kawen.Ape ni,mcm mana sy boleh jadi kurang peka yang bro akan berkahwin dlm masa terdekat nii..

nak balik nak balik…tak kira tak kira..

hihi..
Selamat pengantin baru ya bro.Semoga berbahgia ke anak cucu dan cicit.

Kem salam sama Bakal isteri ya bro..

p.s: Bro,ingat tau sy nak ‘cop’ bro utk tut tut nanti. Huaa

Selamat menumpuh alam perkahwinan bro.. semoga bahagia hingga ke syurga..

bila kita nak bersua ek.. dah berkeluarga ni lagi best.. hehe

erk . baru tak berape lame tak contact, tup² dah nk kawen? aduh.
ye ah, asek amek gmbr org kawen je, skrg kawen sndirik plak eh. HAHA
ape² pon SELAMAT PENGANTIN BARU utk abg acai dan jugak bakal isteri ok (even x kenal). kalo dah balik mlysia, kompem org pegi. =D

salam cai,

sis dah terima kad cai.thanks jemput and maaf xdapat hadir.tahniah cai.semoga cai berbahagia bersama bakal isteri ye.wah sok bersanding di kerinchi ek *smile*

acai..bukan ke dulu janji sapa yg kawen dulu, langkah bendul..kena kasi cincin sebentuk?hehe

apapun, meen nak wish selamat pengantin baru in advance. InsyaAllaah kalau takde hal, meen pi ngan cool, tapi tgk2 jadual ni, macam ada program je kat school..huhu

Kalau tak sebab akak letak link kau sebagai follower..dah tentu akak ternganga je tak tau apa2!!!!
roso koyo arek lempang waehhh!!!beng keh jadi lempenggggg!!!!
orak patutlah kuwe gawe akak koyo guwi dikkkk..kitokan sedolorrrr…huhukkkkk~~~

acai kitorang tak terima lagi la ko punya kad. tapi insyaAllah datang. aku akan paksa aud pegi…

acai! selamat bakal pengantin baru ya. teringin nak pegi, tapi exam tak lama lagi dah. huhu

moga semua nya baik2 ye acai.hehehe