Kenapa photographer tak reply quotation?

Bismillahirrahmanirrahim Ada beberapa sahabat mengadu mereka dah hantar quotation kepada ramai photographer tetapi kebanyakkannya tidak menghantar jawapan. Kali ni aku nak update tentang cara yang betul meminta quotation daripada photographer. Kenapa kadangkala photographer tak reply pertanyaan korang tentang pakej mereka? Ini mungkin menjadi sebabnya. Teaser wedding Ain & Zaide, Kajang Ini juga merupakan pendapat peribadi aku hasil perbincangan dengan sahabat-sahabat … Read More