Kenapa photographer tak reply quotation?

Bismillahirrahmanirrahim Ada beberapa sahabat mengadu mereka dah hantar quotation kepada ramai photographer tetapi kebanyakkannya tidak menghantar jawapan. Kali ni aku nak update tentang cara yang betul meminta quotation daripada photographer. Kenapa kadangkala photographer tak reply pertanyaan korang tentang pakej mereka? Ini mungkin menjadi sebabnya. Teaser wedding Ain & Zaide, Kajang Ini juga merupakan pendapat peribadi aku hasil perbincangan dengan sahabat-sahabat … Read More

Tips : Perlu ke Wedding Photographer?

Bismillahirrahmanirrahim Masa aku hadiri satu majlis kahwin sahabat aku baru-baru ini aku duduk semeja ngan seorang yang boleh aku gelarkan abang. Dalam borak2 tu dia ada sentuh pasal photografi kahwin :) dia bising katanya adiknya amik pakej kahwin sampai beribu2, membazir katanya!! Dia cakap sepatutnya RM500 je dah cukup, duit lebih boleh buat benda lain. Aku senyum je. Aku tak … Read More