Nikah dan Outdoor Lia & Farid

Bismillahirramanirrahim Kali ni aku nak update majlis pernikahan dan outdoor pasangan Lia & Farid. Kalau korang follow blog ni dari dulu, aku ada shoot masa diaorang bertunang beberapa bulan lepas. Tapi Lia dah kurus skit sekarang sebab dah berdiet, kekeke. Senang amik gambar diaorang ni sebab aku dah kenal diaorang termasuk semua keluarga. Aku dapat shoot majlis pernikahan dia je … Read More