Wedding Mira & Faiz, Taiping

Bismillahirrahmanirrahim Alhamdulillah syukur kepada Allah di atas rahmatNya aku masih bernyawa untuk menulis kat sini. Kali ni aku nak update majlis perkahwinan Mira & Faiz yang diadakan di Taiping, Perak. Taiping ni adalah antara tempat idaman aku nak shoot sejak amik gambar kahwin ni. Akhirnya dapat juga peluang dari Mira & Faiz ni. Senarai tempat idaman aku shoot dah berkurang … Read More

Kenangan pokok besar

Bismillahirrahmanirrahim Kat kampung arwah nenek aku dulu ada banyak pokok hutan yang besar kat simpang-simpang jalan. Kebesaran pokok tu diukur dengan ukuran ‘pemeluk’ sebab mana ada orang kampung reti nak kira diameter pokok masa tu :) Kalau besar 5 pemeluk maksudnya orang dewasa mengelilingi pokok tu dengan depakan tangan (macam memeluk pokok) sampai 5 kali pusing baru jumpa titik mula. … Read More