Kenangan masa kecik : permainan dulu2 :)

Bismillahirrahmanirrahim, Semalam masa duduk kat cc aku nampak budak2 main video game tah pape tu. Tiba-tiba teringat kenangan dulu-dulu masa aku kecik tak penah jumpe benda-benda tu semua. Aku pasti ramai kat sini masih ingat permainan kita semua semasa kecik2 dulu masa tahun 80an dan awal 90an kan? lelagi yang duduk kat kampung dulu..:) Aku tak boleh nak ingat semua … Read More