Risiko Outdoor di pantai :)

Bismillahirramanirrahim Teaser shoot majlis kat Banting :) Akhirnya setelah setahun aku amik gambar wedding ni baru kali pertama ni dapat shoot kat tepi pantai. Alhamdulillah tercapai juga hajat, ceewaah. Cuma sebenarnya ramai client tak sedar risiko yang dihadapi oleh photographer bila shoot kat tepi pantai ni. Aku dah jumpa beberapa photographer yang terpaksa servis body kamera dan lens selepas shoot … Read More

Setelah 6 bulan berlalu :)

Bismillahirramanirrahim Sedar tak sedar dah 6 bulan aku amik gambar2 perkahwinan ni. Setahun yang lepas aku hanya mampu mengagumi gambar2 yang dihasilkan oleh photographer idola aku. Aku juga masih menyangka orang yang ada lens panjang2 dan kamera besar2 tu adalah professional dan gambar mereka mesti gempak. Aku juga masih berfikir yang megapixel kamera yang lagi besar kat kamera adalah lebih … Read More