Musim kahwin dah tiba :)

Bismillahirramanirrahim Bismillahirrahmanirrahim Salah satu perkara yang unik kat negara kita ni ialah terdapat macam-macam musim walaupun kita tak duduk kat iklim 4 musim,hehe. Kita ada musim durian, musim cuti sekolah, musim tengkujuh dll termasuklah musim kahwin ni. Sekarang nampaknya dah masuk musim kahwin. Mulai bulan Oktober ni sampailah akhir tahun nanti memang ramai yang akan melangsungkan perkahwinan termasuklah sahabat2 aku:) … Read More

Majlis Persandingan Haniza & Hilmi

Bismillahirramanirrahim Rajin betul aku update ni padahal ngah banyak kerja,haha. Takpe, aku ngah tunggu video render tu. Lagipun aku dah siap edit semua gambar sampai ke outdoor, tinggal publish je:) Kali ni aku update majlis bersanding pasangan Haniza dan Hilmi sebelum update plak sesi outdoor diaorg nanti,hehe. Sebenarnya kalau korang nak kahwin dan tak tahu nak pilih warna apa, aku … Read More