Majlis Bertandang Shahidan & Hanifah

Bismillahirramanirrahim Musim cuti sekolah ni memang ramai orang mengadakan majlis perkahwinan. Masa buat Outdoor kat Putrajaya Sabtu lepas lebih 20 pasangan pengantin aku jumpa kat sana,hehe. Memang trend pasangan zaman sekarang buat outdoor dalam majlis perkahwinan mereka. Macam-macam gaya photographer aku jumpa :) Kali ni aku nak update Majlis Bertandang pasangan Cikgu Shahidan dan Cikgu Hanifah kat Kampar, Perak. Aku … Read More

Tips : Amik gambar guna kamera murah :)

Bismillahirramanirrahim Baru-baru ni ada seorang sahabat aku tanya camne nak hasilkan gambar best dari kamera yang murah. Sebenarnya kamera dia taklah murah, entry level DSLR, D40. Tapi dek kerana rajin berforum pastu ramai suruh upgrade kamera je diapun tergugatlah. Memang kamera mahal lebih memudahkan kerja dan ada kelebihan dari segi kualiti gambar. Tapi ia bukanlah jaminan boleh hasilkan gambar yang … Read More