Sanding dan Outdoor Ria & Mazid

Bismillahirramanirrahim Masa sekolah rendah dulu antara perkara yang aku ingat kalau tiba awal Muharram ialah ada pertandingan nasyid peringkat kelas dan darjah. Ada juga pertandingan azan, hafazan muqaddam dll. Setiap kelas masing2 berlatih nasyid berlawan2 suara dengan kelas sebelah, hehe. Tapi cam biasa kelas aku tak pernah menang sebab suara semua tak sedap,haha. Alhamdulillah tahun baru Islam bakal tiba jumaat … Read More

Majlis Nikah+Berinai Ria & Mazid, JB

Bismillahirramanirrahim Kali ni aku nak update job wedding kat Johor Bahru yang lepas. Aku tak tahu nak gambarkan camne rasanya rindu kat Johor Bahru, ceewahh. Kali terakhir aku pergi sana 6 tahun lepas selepas habis belajar. Lepas tu tak pernah pegi sana lagi. Alhamdulillah dapat juga job kat sana, kalau tak jangan harap aku nak ke JB. Inilah untungnya jadi … Read More