Outdoor Haniza & Hilmi

Bismillahirramanirrahim Salah satu topik yang kerap dibincangkan dalam forum photography ialah tentang kamera dan lens yang mahal2. Biasanya aku hanya tengok sebelah mata je sebab aku tahu tak mampu nak beli semua tu. Lagipun aku masih boleh hasilkan gambar yang aku nak dengan body dan lens aku sedia ada,hehe. Tapi terbukti aku silap tentang benda tu selepas cuba lens yang … Read More