Wedding Lina & Fazli

Bismillahirramanirrahim Kali ni aku nak update pasangan Lina & Fazli yang diadakan di Pangkalan Gate Tambahan, Ipoh. Ni merupakan kali pertama aku amik gambar kat area Ipoh. Lina ni seorang cikgu di Port Dickson :) Dia merupakan sahabat lama aku sejak dari belajar dulu lagi. Family Lina ni memang meriah dan ceria semuanya. Asyik gelak je sampai kekadang takde papepun … Read More

Jangan mengeluh :)

Bismillahirramanirrahim Bila aku kepenatan dan rasa nak mengeluh selepas membuat sesuatu kerja, aku selalu terbayang kesusahan abah cari rezeki masa aku kecik2 dulu. Bila aku bandingkan kesusahan dan kepenatan aku memang masih jauh ketinggalan berbanding kesusahan mencari rezeki ketika tu. Apalah sangat nak bandingkan penat kerja2 kat ofis dan angkat kamera dengan membanting tulang di ladang dari pagi sampai petang. … Read More