Setelah 6 bulan berlalu :)

Bismillahirramanirrahim Sedar tak sedar dah 6 bulan aku amik gambar2 perkahwinan ni. Setahun yang lepas aku hanya mampu mengagumi gambar2 yang dihasilkan oleh photographer idola aku. Aku juga masih menyangka orang yang ada lens panjang2 dan kamera besar2 tu adalah professional dan gambar mereka mesti gempak. Aku juga masih berfikir yang megapixel kamera yang lagi besar kat kamera adalah lebih … Read More

Outdoor Putrajaya Dadik & Muiz

Bismillahirrahmanirrahim.. Kali ni aku nak tunjuk Outdoor pasangan Dadik & Muiz seperti yang aku janji dalam entry lepas. Sebenarnya aku sangat percaya peralatan seperti kamera dan lens yang bagus membantu seorang photographer untuk mendapatkan gambar yang lebih baik. Tetapi ia juga bukan satu alasan kepada orang yang kekurangan peralatan untuk mendapatkan gambar yang cantik juga.. Seorang photographer yang baik akan … Read More