Majlis Perkahwinan Falin & Amin

Bismillahirramanirrahim Alhamdulillah, dapat gak aku menulis lagi kat blog ni. Kebelakangan ni memang aku sangat bizi ngan kerja kat ofis dan kursus. Kekadang satu hari tak masuk ofis langsung. Akukan masih hidup kat zaman batu, takde internet connection kat umah,hehe. Takpelah, aku tak rasa rugipun sebenarnya sebab dapat habiskan masa berkualiti dengan keluarga, kawan2 dan melakukan kerja2 lain dari menghadap … Read More

Outdoor Falin & Amin

Bismillahirramanirrahim Hujung minggu aku sekarang sangat bizi ngan kerja sampingan dan kenduri kendara. Sampai kurang masa untuk berehat,huhu. Alhamdulillah aku masih sihat dan bebas dari apa2 penyakit berjangkit :P Kali ni aku nak update Majlis Perkahwinan Falin dan Amin yang berlangsung di UPM Serdang. Akupun lupa apa nama dewan tu. Besar dan cantik dewan majlis tu. Sebenarnya aku datang sebagai … Read More

Majlis Pertunangan Marena & Zul

Bismillahirramanirrahim Hari ni update Majlis Pertunangan Cik Marena dengan pasangannya Zul yang berlangsung kat Presint 11, Putrajaya. Terima kasih kepada ex-school mate aku Falin yang kenalkan aku ngan beliau. Pada hari tu juga aku ditemani sabahat aku Cots hensem yang masih lagi mencari pasangan hidupnya,wakakaka *gurau je cots. Alhamdulillah majlis berlangsung dengan lancar. Marena ni walaupun pemalu tapi dia peramah … Read More