Wedding & Outdoor Najlah+Fairoze

Bismillahirramanirrahim Kali ni aku nak update Majlis Perkahwinan pasangan Najlah & Fairoze. Sebenarnya Najlah ni satu ofis ngan aku :) Dia kerja kat bahagian audit. Jadi dia memang nampak garang lah kat ofis. Tapi bila dah jadi client dia plak kena dengar cakap aku, hahaha. Sebenarnya aku shoot dari majlis nikah. Tapi memandangkan banyak komitmen sekarang aku upload majlis persandingan … Read More