Majlis Pernikahan Shahidan & Hanifah

Bismillahirramanirrahim Kali ni aku nak update Majlis Pernikahan dan Persandingan antara 2 orang cikgu :) Cikgu Shahidan ni aku kenal melalui blog lama aku dulu. Dia ni terer ulas filem-filem baru dan lama tau. Aku rasa ulasan dia dah bleh masuk ruangan kritik filem kat surat khabar,hehe. Kedua-dua orang cikgu ni mengajar kat Perak sana. Sebenarnya korang perasan tak muka … Read More