Cerita pasal durian :)

Bismillahirramanirrahim Semalam aku makan durian. Memang best gak sesekali layan durian ni. Lelagi kalau dapat D700, eh silap D24,hehe. Sambil makan tu terkenang dulu kecik-kecik selalu tunggu kat pondok durian ngan arwah atuk aku. Masa tu ada lagi dusun durian kat kampung tu. Kalau ada bunyi durian jatuh memang aku terus lari cari durian tu. Masa tu aku rasa aktiviti … Read More

Majlis Pernikahan Rosliana & Azami

Bismillahirrahmanirrahim Fuh, rajin gila aku update. Baru semalam buat entry dah ada entry baru,hehe. Macam takde kerja ke je,haha. Kali ni aku nak tunjuk Majlis Pernikahan antara pasangan Rosliana & Azami kat Senawang, Negeri Sembilan. Terima kasih kepada sepupu aku, Yanti yang perkenalkan aku kat dia. Ni kali pertama aku jumpa pengantinlah. Tapi tak kisah sebab memang dah bersedia jumpa … Read More