Majlis pernikahan Nona & Yassar

Bismillahirrahmanirrahim


Kali ni aku nak update majlis pernikahan Nona & Yassar. Nona ni ada blog sendiri yang cerita khusus tentang persiapan majlis perkahwinan beliau [ Bukan Cinta Monyet ]. Sekarang blog B2B camni dah jadi satu trend kepada bakal pengantin :) Mereka wujudkan satu komuniti yang bersama-sama memberi idea dan pandangan serta mendapat inspirasi dari bakal pengantin lain. Bagus bukan?

Atas sebab tu juga pasangan Nona & Yassar ni dah book aku awal-awal lagi. Dengan berbuat demikian diaorang dapat harga aku yang lama yang takkan dapat lagi sekarang :) Banyak benda DIY yang Nona buat dalam majlis perkahwinan dia. Pelamin, deco dan barang-barang hantaran untuk nikah ni pun dia buat sendiri tau :)

Layan sikit sekitar majlis pernikahan diaorang ni.

Yassar ni memang ceria orangnya tau. Suka buat lawak dan asyik tersenyum je. Tapi masa nikah muka dia asyik berkerut je, hehe. Tapi alhamdulillah majlis semua berjalan lancar dan Yassar dapat lafaz nikah sekali je. Semoga ikatan yang terbina ni berkekalan bahagia selamanya, amin. Tunggu aku update full entry majlis perkahwinan diaorang pula ye :)



Nota kaki : Ini auto-post entry sebab aku ada kursus hingga hari khamis ni.



Wassalam.


Mohd Faisal bin Hj Mohd Rahim aka Acaii
Photographer
Email : faisalhjrahim@yahoo.co.uk
Blog : http://blog.faisalrahim.com
Old Website : http://faisalrahim.fotopages.com

Thanks for Comments

zana – salam, terima kasih sebab selalu singgah dan tinggalkan jejak :)kat atas ni banyak guna lens wide je,hehe. sigma 10-20mm :)

ajey – salam wak,hahaha.perhitungan apa plak ni wak..:) nantilah jumpa ko tanya aku mana2 yang ko tak tau ye,hehe

siti – salam siti, terima kasih siti sebab percaya acai,ceewaahh..:) terima kasih juga atas komen tau,hehe

alil – terima kasih lil. bila lagi weh nak ikut aku lil?

cot – salam cot,hahaha.macamlah ko tak tau aku. Kalau boleh panjat syiling aku dah panjat :P tungguuu!!!

kak masy – hahhahahaha, siot jelah kak masy :P kang masuk betul akk terkejut je :P

uiiii…. bila mau ajar editing plak ni.. mcm mana nk dpt gamba kemas mcm ni ek… belajar x abis lagi gan ko ni… @ aku x bwk ayam golek nagn pulut kuning.. pasal tu aku x dpt gamba mcm ko buat ni ek.. jgn lupa perhitungan kalu ko nak upgrade full frame… huhuhuh

salam..
acai, lama saya x jenguk ‘rumah’ acai ni..hehehe…mcm selalu, nice pic & admire sgt2 angle & lighting acai..mcm selalu jugak, mesti ada soalan..hehehe..gmbar2 kat atas tu lens range apaa ek???wide lens ke???

memang bagus..siti dapat ctc acai pun dari blog b2b jugak..kalau tidak menggagau jugak nak carik OP yang encem macam en acai..tak gitu..:)dan yang penting memang kene dengan bajet..hehehee

ewah cot.. da nk kawen sgt la tu eh? ;)

klu nona kawen pastu masuk rancangan Nona n majalah Nona mesti lg supernona kan. hehehhe

salam caii…
suke benor ko dgn angle dr atas kt siling tu kan..
kekekke..
kalu aku book ko skr kire boleh harga skrg la ye…
wakkakaka…

*xsabar tunggu gambar kt dewan idaman ko…kekekke